Wat zijn nu echt de belangrijkste doelen voor jouw onderneming? Hoe ga je die behalen? En hoe zorg je ervoor dat je onderweg de juiste focus blijft houden?

Dat is wat je bij Accelerator Nederland gaat ontdekken. Ons programma is gebaseerd op het gedachtegoed van groeistrateeg Verne Harnish, een van de oprichters van de Entrepreneurs’ Organization. Voordat je begint aan het programma vul je de “4D Vision Summary” in. Hiermee omschrijf je in één pagina wat de omzetdoelen van jouw onderneming zijn, wanneer je deze gaat bereiken en hoe je dit gaat doen.

De vier hoofdpijlers van onze methode – Strategy, People, Finance en Execution – helpen je daarna om de groei van je bedrijf in goede banen te leiden.

” De stip aan de horizon is dichterbij dan je denkt. En grenzen zijn er om doorbroken te worden. ”

Schrijf je nu in voor de Kennismakingsworkshop

Accountability naar elkaar

Accountability is een belangrijk onderdeel van het Accelerator groeiprogramma. Daarom word je samen met vier andere ondernemers in een Accountability Group geplaatst. Onder leiding van een EO-mentor gaan jullie samen op zoek naar de zere plekken die jullie bedrijven ervan weerhouden om door het miljoen te gaan. Hierbij ligt de focus op de 4D Vision Summary die jullie ingevuld hebben.

Haal je gestelde doelen niet? Dan zorgt een gezonde dosis groepsdruk ervoor dat je dit aan jezelf verantwoordt. De ervaringen, ideeën en ambities van collega-ondernemers staan in de groep centraal, en zij bieden ook een klankbord voor het delen van de geleerde lessen.

De maandelijkse sessies zijn vertrouwelijk en gebaseerd op persoonlijke verantwoordelijkheid en ervaringen. Iedereen spreekt uit ervaring, niemand geeft advies. Je trekt zelf conclusies, neemt beslissingen en bepaalt je eigen koers.

Om een goede pasvorm te garanderen, stellen wij de groepen zorgvuldig samen. Wij houden rekening met de profielen van alle ondernemers en zorgen ervoor dat geen van de groepsgenoten zakelijke of persoonlijke relaties hebben. Doordat ondernemers binnen de groep geen zaken met elkaar doen is er nooit belangenverstrengeling. Zo voelt iedereen zich volledig vrij om ervaringen te delen.

‘Accelerator en de Rockefeller Habits hebben ons de structuur gegeven om door het miljoen te gaan!’

Maarten Eikelenboom | Goeiezaak.com

Studeren voor ondernemers | Accelerator Programma Nederland

Kwartaalsessies

Ieder jaar organiseren we vier plenaire sessies waar alle deelnemers welkom zijn. De hoofdpijlers van het groeiprogramma – Strategy, Finance, People en Execution – komen elk in een eigen sessie uitgebreid aan bod. Het thema wordt tijdens de sessie vanuit meerdere invalshoeken belicht.

Elke sessie wordt begeleid door een professionele trainer. Daarnaast worden experts vanuit de hele wereld ingeroepen om het thema verder vorm te geven. De evenementen bieden hierdoor concrete learnings met grote take-home value. Deze inhoudelijke waarde wordt verder versterkt door de enorme energie van het netwerk. Het is een ideale kans voor iedere ondernemer.

Mentorship

In het tweede jaar van het Accelerator groeiprogramma kun je ook meedoen aan het Mentorship programma. Wij brengen je dan als deelnemer (Mentee) in contact met een ervaren ondernemer uit het EO-netwerk (Mentor). Deze mentoren hebben hun sporen in het bedrijfsleven verdiend en de match is altijd gebaseerd op specifieke ontwikkelingsbehoeften of uitdagingen.

Jouw mentor zal je met raad en daad bijstaan bij concrete uitdagingen en ontwikkelingen en zal ook diens kennis en ervaring met je delen. De mentor helpt je om doelen te stellen en jullie spreken regelmatig samen af om de voortgang hiervan te bespreken.

Lesprogramma | Accelerator Programma Nederland

“Het Accelerator programma heeft mij geholpen door veel structureler aan mijn bedrijf te werken.”

Wouter Blom, Stramark

“Ik word uitgedaagd op andere manieren naar de business te kijken, dat helpt om oude patronen te doorbreken en groei te realiseren”

Esther Rookhuijzen, Jaaf Design

Jouw onderneming naar het volgende niveau?

Wil jij alles op alles zetten om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? Schrijf je dan nu in bij Accelerator Nederland!

Inschrijven

Partners & Sponsoren