Wil jij als ondernemer echt impact hebben? Heb je de ambitie om te groeien en jouw onderneming binnen korte tijd door de grens van het miljoen te knallen? Dan is dit je kans.

Accelerator Nederland helpt je om jouw ambities als ondernemer te verwezenlijken. Want de honger naar groei en kennis die je voelt? Die begrijpen wij als geen ander. Wij helpen je om dat om te zetten in actie, om de koe bij de horens te vatten en er keihard voor te gaan.

” De stip aan de horizon is dichterbij dan je denkt. En grenzen zijn er om doorbroken te worden. ”

Schrijf je nu in voor de Kennismakingsworkshop

Een wereld van uitdagingen

Als groeiende ondernemer sta je iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen. Want hoe ga je nu al die nieuwe orders vullen? Waar ga je het geld vandaan halen om je groei te bekostigen? En wat is nu de beste manier om nieuwe markten en doelgroepen te bereiken?

Twijfelen is altijd aanlokkelijk, zeker in dit stadium. Een kleine onderneming is immers comfortabeler, overzichtelijker. En doorstromen naar de volgende groeifase – voorbij het miljoen – brengt risico’s en pijn met zich mee. Maar gas terugnemen is voor jou geen optie. Jij bent niet zoals de anderen. Jij wilt vooruit. Dat begrijpen we. Daar hebben we respect voor. En daar gaan we jou bij helpen.

Samen leren en groeien

Als ondernemer sta je vaak alleen. Bij ons is dat niet zo. EO Accelerator brengt ondernemers bij elkaar. Juist omdat daardoor de beste learnings ontstaan. Iedereen heeft dezelfde drive, dezelfde ambitie: om binnen drie jaar door de omzetgrens van €1.000.000 heen te breken en als ondernemer echt het volgende niveau te bereiken.

Je leert samen, deelt ervaringen, inzichten en uitdagingen, stelt doelen en viert successen. En dat alles in een sfeer van vertrouwen en passie voor ondernemer- schap. Je helpt andere ondernemers om te groeien – en zij helpen jou.

Statistieken EO Accelerator Nederland & Wereldwijd

EO Accelerator Nederland

Enkele van onze resultaten in Nederland

0
Accelerators per jaar in NL
0
Graduates totaal in NL
0
Gemiddelde omzet

EO Accelerator Wereldwijd

Enkele van onze resultaten in de hele wereld

0
Accelerators per jaar Wereldwijd
0
Graduates totaal Wereldwijd
0
Gemiddelde omzet

EO Accelerator Nederland

Het EO Accelerator groeiprogramma is in 2010 in Nederland gestart. Elk jaar zijn er meer dan 60 deelnemers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: om hun onderneming zo snel mogelijk naar het volgende niveau te tillen. Dát is waar wij bij helpen.

Onze leden komen uit alle onderdelen van het bedrijfsleven, van detailhandel tot marketing, van financiële dienstverlening tot medische industrie. Iedere ondernemer heeft de ambitie om verder te groeien en hun bedrijf groter te maken dan zichzelf.

Entrepreneurs’ Organization

Het EO Accelerator groeiprogramma is een initiatief van de Nederlandse Entrepreneurs Organization. Een internationaal netwerk voor én van ondernemers. Het EO-netwerk werd in 1987 opgericht door een groep Amerikaanse ondernemersvrienden. Het moest een plek worden waar successen, maar juist ook missers en privéproblemen besproken konden worden. Waar ondernemers niet meer alleen zouden staan en hun uitdagingen zouden kunnen delen met gelijkgestemden.

Inmiddels is EO een netwerk van ruim 12.000 ondernemers verdeeld over 150 chapters in 48 landen. EO Nederland is in 1999 opgericht en kent 140 leden. Zij vertegenwoordigen ruim een miljard euro omzet per jaar. Ze hebben de ambitie om te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak en willen daarbij van elkaar leren.

“Het Accelerator programma heeft mij geholpen door veel structureler aan mijn bedrijf te werken.”

Wouter Blom, Stramark

“Ik word uitgedaagd op andere manieren naar de business te kijken, dat helpt om oude patronen te doorbreken en groei te realiseren”

Esther Rookhuijzen, Jaaf Design

Jouw onderneming naar het volgende niveau?

Wil jij alles op alles zetten om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? Schrijf je dan nu in bij EO Accelerator Nederland!

Inschrijven

Partners & Sponsoren