Voor wie
is het bedoeld?

Ben jij een jonge, gedreven ondernemer en wil je doorgroeien tot de absolute top? Wil je alles op alles zetten om binnen korte tijd de magische omzetgrens van 1 miljoen euro te doorbreken?

Dan ben je bij Accelerator Nederland aan het juiste adres. Ons groeiprogramma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij: gemotiveerde, ambitieuze (mede-)eigenaren die samen met andere ondernemers de uitdaging willen aangaan om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

” De stip aan de horizon is dichterbij dan je denkt. En grenzen zijn er om doorbroken te worden. ”

Schrijf je nu in voor de Kennismakingsworkshop

Toelatingseisen

Wij hebben ons groeiprogramma speciaal afgestemd op een specifiek type ondernemer.
Voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan kun je meedoen aan Accelerator Nederland.

  • Je bent (mede-)eigenaar van een onderneming met een omzet tussen €250.000 en €1.000.000;
  • Je hebt minimaal 2 FTE aan boord;
  • Je bent 40 jaar of jonger; (of jong van geest)
  • Je hebt 100% focus op één onderneming;
  • Je hebt de keiharde en geloofwaardige ambitie om binnen 3 jaar door 1 miljoen omzet te gaan;
  • Je hebt een sterke fit met de kernwaarden van Accelerator Nederland en de Entrepreneurs’ Organization

Aannameprocedure

Het netwerk van Accelerator Nederland is uniek. Als lid ben je altijd verzekerd van vertrouwelijkheid, innovatieve inzichten en een inspirerende omgeving. De kwaliteit van ons netwerk is hoog. Daar zijn wij trots op en dat willen wij graag zo houden. Daarom hanteren wij een aannameprocedure voor nieuwe leden. Elk kandidaat-lid doorloopt deze procedure in vier stappen:

Wil je eerst even kennismaken en een gevoel krijgen bij ons programma? Dan kun je langskomen bij de Kennismakingsworkshop, een informatiebijeenkomst waar ondernemers en leden elkaar kunnen ontmoeten.

Bevalt de eerste kennismaking? Of was je al overtuigd? Meld je dan aan als kandidaat-lid via het inschrijfformulier. Wij verwerken jouw inschrijving en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Is jouw inschrijving inmiddels verwerkt? Dan plannen wij een verdiepend gesprek voor je in met een van onze bestuursleden. Hierbij komen onder andere jouw doelen en de toelatingscriteria aan bod.

Voldoe je aan de criteria voor deelname? Dan wordt jouw lidmaatschap van Accelerator Nederland goedgekeurd door het bestuur en begin je samen met de rest van jouw groep aan het programma.

Contributie

Als lid van Accelerator Nederland krijg je toegang tot een uitgebreid groeiprogramma met ijzersterke tools om jouw onderneming binnen drie jaar door de grens van het miljoen heen te helpen. Om deze ondersteuning mogelijk te maken vragen wij een jaarlijkse contributie van onze leden.

De investering voor het programma is €2500 op jaarbasis. Hiervoor krijg je 4 learning days met professionele trainers. 10 coach/accountability sessies en toegang tot het netwerk van EO. Daarnaast worden er nog allerhande social, inspiration en learning activiteiten georganiseerd door en voor de leden.

Deelnemers & contributie | Accelerator Programma Nederland
Maarten Eikelenboom | Accelerator Programma Nederland

‘Accelerator en de Rockefeller Habits hebben ons de structuur gegeven om door het miljoen te gaan!’

Maarten Eikelenboom, Goeiezaak.com
Pepijn ten Cate - Accelerator Programma Nederland

‘Het programma heeft mijn horizon verbreed en is toekomst bepalend gebleken voor mij en mijn bedrijf.’

Pepijn ten Cate, Stock Today

Jouw onderneming naar het volgende niveau?

Wil jij alles op alles zetten om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? Schrijf je dan nu in bij Accelerator Nederland!

Inschrijven

Partners & Sponsoren