Hoe werkt
het?

Een jaaromzet van meer dan 1 miljoen: hoe ga je daar komen? Wat is het geheim? Hoe werk je meer AAN je bedrijf dan ERIN? Het eerste miljoen is een beetje als het beklimmen van Mount Everest. Het is legendarisch en intimiderend. Maar het is en blijft haalbaar, mits je de ambitie hebt om er voor de volle 100% voor te gaan.

Accelerator Nederland helpt je om daar te komen. Binnen drie jaar. Jij levert de drive en de focus om je doelen te behalen, wij versterken die energie en bieden alle tools die je nodig hebt om echt naar de top door te stoten.

Door de passie en kracht van gelijkgestemde ondernemers samen te brengen en te koppelen met de technieken van groeistrategen als Verne Harnish creëert Accelerator Nederland de ideale omgeving voor groei. Hier kun jij de stappen zetten die nodig zijn om jouw onderneming naar de next level te tillen.

” De stip aan de horizon is dichterbij dan je denkt. En grenzen zijn er om doorbroken te worden. ”

Schrijf je nu in voor de Kennismakingsworkshop

Ondernemers onder elkaar

De uitdagingen waar jij voor staat zijn uniek, iedere ondernemer heeft ze. Dat betekent dat je van elkaar kunt leren. Wat een ander allang weet is voor jou misschien de missing link. En wat voor jou gesneden koek is kan een ander mijlenver vooruit helpen.

Dat is dus de kracht van Accelerator Nederland: ervaringen delen met andere ondernemers in een inspirerende omgeving. Alles wat je bespreekt is vertrouwelijk en iedereen is er om elkaar te helpen. Daarbij kun je vertrouwen op begeleiding van ervaren entrepreneurs uit het EO-netwerk en leren van internationaal gerenommeerde strategen op het gebied van growth strategy.

Netwerken ondernemers | Accelerator Programma Nederland

Complete focus op groei

Als je wilt groeien moet je je aandacht erbij houden. Groei vereist focus; afleiding is funest. Daarom besteedt Accelerator Nederland continu aandacht aan het stimuleren van deze focus. Wij helpen je om de bijzaken van de hoofdzaken te scheiden, zodat je ogen altijd op het doel gericht blijven.

Deze complete focus op groei komt overal terug: in de Accountability Group waar je samen met andere ondernemers verantwoording aan elkaar aflegt voor het behalen van jullie doelen, in de begeleiding van je EO-mentor en in de methodieken en basisprincipes van het groeiprogramma.
Jij wilt dat ene doel behalen. Wij zorgen ervoor dat je dat nooit uit het oog verliest.

0
Accelerators per jaar in NL
0
Graduates totaal in NL
0
Accelerators per jaar wereldwijd
0
Graduates totaal wereldwijd
Deelnemende ondernemers | Accelerator Programma Nederland

Een ijzersterk curriculum

Het Accelerator groeiprogramma is de katalysator die jouw onderneming naar het volgende niveau brengt. Hiervoor hebben wij een speciaal curriculum ontwikkeld, waarin de focus op vier hoofdpijlers ligt: Strategy, People, Finance en Execution.

Tijdens het programma leer je wie je echte klanten zijn, ontwikkel je een sterke merkbelofte en stel je een groots doel op om je omzet duurzaam te laten groeien. Daarbij is er ook volop aandacht voor het aantrekken van de A-spelers die je hiervoor nodig hebt, het versterken van je liquiditeitspositie en het verbeteren van je executie en je winstmarge.

De investering voor het programma is €2500 op jaarbasis. Hiervoor krijg je 4 learning days met professionele trainers. 10 coach/accountability sessies en toegang tot het netwerk van EO. Daarnaast worden er nog allerhande social, inspiration en learning activiteiten georganiseerd door en voor de leden.

Maarten Eikelenboom | Accelerator Programma Nederland

‘Accelerator en de Rockefeller Habits hebben ons de structuur gegeven om door het miljoen te gaan!’

Maarten Eikelenboom, Goeiezaak.com
Pepijn ten Cate - Accelerator Programma Nederland

‘Het programma heeft mijn horizon verbreed en is toekomst bepalend gebleken voor mij en mijn bedrijf.’

Pepijn ten Cate, Stock Today

Jouw onderneming naar het volgende niveau?

Wil jij alles op alles zetten om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? Schrijf je dan nu in bij Accelerator Nederland!

Inschrijven

Partners & Sponsoren